Viisi vuodenaikaa

Vahtera, Antti
Nimeke: Viisi vuodenaikaa
Tekijät: Vahtera, Antti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522792952
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 12,90 € 10,00 € (9,09 € alv 0)


Muut tekijät: Lehti, Roni (Valokuvaaja)
Kustantaja: Bazar
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 160
Tuoteryhmä: tietokirjallisuus
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
Kansalliskirjaston asiasanat: ruokaohjeet, vuodenajat, ruoanvalmistus, raaka-aineet, lähiruoka
Kokin mieliherkkuja kotikeittiössä, Turusta Utsjoelle.

Keittiömestari Antti Vahteran uusi ruokakirja Viisi vuodenaikaa nostaa esiin eri sesonkien merkityksen hyvän ruoan valmistuksessa, sillä kaikelle on aikansa myös keittiössä. Jotkin raaka-aineet ovat parhaimmillaan juuri maasta poimittuina, toiset vievät kielen mennessään myös säilöttyinä. Kirjan anti nojaa pitkälti suomalaisten pientuottajien huolella kasvattamiin raaka-aineisiin, mutta Antti ei kaihda säilykepurkinkaan avaamista hyvää makua etsiessään.

Kirjan reseptiikka on runsasta ja ohjeet selkeitä, minkä ansiosta jokainen ruokaharrastaja onnistuu tavoittamaan eri vuodenaikojen parhaat maut omassa keittiössään. Mukana on myös koko joukko Antin vinkkejä eri raaka-aineiden käsittelyyn ja ennen kaikkea niistä nauttimiseen, mikä on Antin mukaan kirjan tärkein tehtävä.



Katso myös näitä tuotteita