Oliiviöljy

Knorring, Mirja von
Nimeke: Oliiviöljy
Tekijät: Knorring, Mirja von (Kirjoittaja)
Appel, Susanna (Kannen tekijä)
Tuotetunnus: 9789522794185
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 2.5.2017
Hinta: 19,40 € (17,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Bazar
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 112
Tuoteryhmät: e-kirjat
Kirjastoluokka: 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
Oliiviöljy – tuo välimerellisen ruokakulttuurin ihmeaine

Kirjaan on kerätty tietoa oliiviöljyn historiasta, valmistuksesta, luonteesta ja laadusta. Kirja sisältää myös runsaasti herkullisia ruokaohjeita, joissa oliiviöljy on keskeisessä osassa.

Oliiviöljy – tuo välimerellisen ruokakulttuurin ihmeaine – on oma kiehtova maailmansa. Se yhdistetään maistuviin ruokiin, terveyteen ja vuosituhantiseen perinteeseen. Mutta millaista hyvä oliiviöljy on ja miten sitä kannattaa käyttää herkullisten ruokien loihtimiseksi? Näihin kysymyksiin vastaa ruokatutkimusmatkailija Mirja von Knorring.

Ihmiset ovat viljelleet oliiveja jo ainakin 4000 vuotta, ja oliiviöljyllä on ollut kautta aikojen monia käyttötarkoituksia: sillä on voideltu kuninkaita, valaistu koteja ja palatseja ja sitä on käytetty ruoanvalmistuksessa ensin Välimeren alueella ja myöhemmin ympäri maailman.

Mirja von Knorring on keittokirjailija, ruokatutkimusmatkailija, ruokataiteilija ja hyvän ruoan lähettiläs. Mirja von Knorringille ruoanlaitto on keino lisätä elämänlaatua ja tapa ilahduttaa ystäviä ja tuttavia. Innostus ruoanlaittoon alkoi puutarhasta, sen yrteistä, jotka inspiroivat kehittelemään uusia reseptejä. Yrttien viljely ja käyttö ruoanlaitossa ovat hänen intohimonsa.


Katso myös näitä tuotteita